Dette synes studentene på OsloMet om brukte julegaver FOTO: mistinguette.mistinguette, Flickr

Dette synes studentene ved OsloMet om brukte julegaver

Julegaver kan bli dyrt for studentene i trange tider. Er studentene på OsloMet åpne for å kjøpe julegaver brukt?
Tirsdag, 8 november, 2022 - 11:11

Med juletider rett rundt hjørnet er julegaveshoppingen snart i gang for mange. Inflasjon og høye strømpriser er bare et par av grunnene til at mange kan kjenne på litt dårligere råd denne julen. Studentene er nok noen av de som merker mest av de økende prisene. 

Det å kjøpe julegaver brukt kan være en fin og rimelig løsning på å spare litt penger når man skal kjøpe julegaver til sine kjære. Hvor åpne er studentene ved OsloMet for en slik løsning? Journalen har snakket med tre studenter om hva de tenker om å kjøpe brukte julegaver. 

Emneord: 
Tags: