Her forklarer Anton hvilke produkter de bruker. Foto: Haydarali Nawrozi

En helt annerledes kaffebar

Tirsdag, 29 november, 2022 - 12:18

Neongrut kaffebar som åpnet for et år siden på Tøyengata har nå utvidet. Vennegjengen Anton Søderman (39) Julian Vargas (39) og Adil Khan (38) er grunnleggerne bak stedet.

Kulturhub

Alle tre har bakgrunn fra kunst og kulturfeltet.Tanken er å ta med seg kulturinnslagene inn i de nye lokalene og kunne arrangere kunstutstillinger, poesikvelder, filmvisninger, danseforestillinger og musikalske innslag. I spørsmål om valg av lokasjonen svarer Anton om at siden vi alle selv har flerkulturell bakgrunn samsvarte grønnland godt med konseptet vi vil tilby.

Neongrut serverer mat og drikke som bare er plantebasert og varene er kjøpt av små lokale produsenter. Tanken bak det er å hjelpe andre små bedrifter. -vi ønsker å tilrettelegge for et sted hvor alle uavhengig av bakgrunn kan møtes I sin klasse er det få andre kafebarer å få øye på i Grønnland, Neongrut ville være først ute og tilby noe ingen andre gjør. Stilige lys og interiør er lett å få øye på her.

 


Barbara har funnet sin nye kafebar. Foto: Haydarali Nawrozi

Fornøyde kunder

Barbara Machuca (35) som egenltig bor på St. Hanshaugen er stadig innom kafeen. Her jobber hun med alt av papirarbeidet og drikker god plantebasert drikkevarer. Her tar hun med seg venner hvor de kan slappe av og nyte god musikk og atmosfære.

-Det er hyggelig og chill med en så mangfoldig kafebar

Emneord: 
Tags: