De to kunststudentene har valgt ut ting som andre kanskje ikke ser verdien i. FOTO: Gabriella Skaaning Løkke

Hvem var han?

Fra et dødsbo hentet Nora Mauroy og Hanna Hilmsersson Landgren en nysgjerrig samling av objekter, som sammen med fotografier og konstant perfomance konstituerte en utstilling på Kunsthøgskolen i Oslo.
Tirsdag, 29 november, 2022 - 10:17

– Alt det som har vært privat; når man dør, så kan man ikke lenger passe på hva folk ser og hva folk ikke ser, sier Nora Mauroy om utstillingen sin. 

Objektene fra dødsboet har blitt satt i ny sammenheng i Galleri Seilduken torsdag til søndag.

I åpningstiden har gjestene gått rundt blant gamle brettspill, gebisser og en antikk støvsuger, mens de to studentene satt som forskerkarakterer i timevis og undersøkte avdødes liv gjennom bøker og papirer de hadde funnet i dødsboet. 

 

Emneord: