Produsenten i Beathoven og eier av plateselskapet Xenon sounds, Gard Detlev Øksendal forteller om sin erfaring med TikTok og musikkbransjen. FOTO (venstre): Martin Schmidt, FOTO (Høyre): Privat

Har Tiktok revolusjonert musikkbransjen?

TikTok er en populær app som brukes av mange. Nå tar flere artister appen i bruk for å markedsføre låtene sine.
Tirsdag, 8 november, 2022 - 15:16

TikTok har blitt en viktig platform for artister til å dele musikken sin. Før en låt blir lagt ut på Spotify er det ofte du har hørt deler av den flere uker på Tiktok allerede. Har TikTok forandret musikkbranjen?

I denne radiosaken får du høre hvordan den populære musikktrioen Beathoven har brukt TikTok som en stor markedsføringsstrategi. Gard Detlev Øksendal som er eier av plateselskapet Xenon Sounds forteller hva han synes om at artister bruker TikTok for å markedsføre låtene sine og hva dette gjør med bransjen. 

 

Emneord: