Da Journalen møtte opp på Mano tirsdag kveld var det fullbooket. Foto: Emilie Hauger Tangen

Kjempemottakelse av Extra-kampanje

Fullbookede restauranter på en helt vanlig tirsdag. –Et godt tilbud, mener gjestene.
Torsdag, 3 november, 2022 - 11:13

Oslo-restaurantene som inngår i Coop Extras nye kampanje har det travelt i disse tider. Spesielt på tirsdager. Da kan du nemlig spise deg mett for kun 59,- etter klokken 16. 

–Det er et godt tilbud. Bare synd at restaurantene er fullbooket ut kampanjen, sier Tilla Solli til Journalen tirsdag kveld.


Noen har vært lure og bestilt bord i god tid. Foto: Emilie Hauger Tangen

Markedsføringen har truffet de unge

Solli ble oppmerksom på kampanjen via Instagram, men er åpenbart ikke er alene om dette. Egentlig skulle hun og venninnen Leona Charlotte Wagner på Mano Frogner for å spise pizza. Der fikk de beskjed om at restauranten var fullbooket hele kvelden, og tok dermed turen til Oslo Street Food for å se om de fikk plass på Tunco i stedet. 


Leona Charlotte Wagner er blant de som føler på de økte matvareprisene. Foto: Emilie Hauger Tangen

–Det er fint å ha muligheten til å kunne prøve nye restauranter og tilbud i Oslo, som samtidig er snille mot lommeboka i disse tøffe tider, mener Wagner. 

Mange har fått føle på de økte matvareprisene den siste tiden, og dette går spesielt hardt utover studenter og de i samfunnet som har det trangt fra før. Ifølge Solli handler hun på nettbutikken Oda og prøver etter beste evne å ikke kaste mat. Dette syns hun funker veldig bra, men påpeker at hun er ekstra heldig som får en del svinn fra jobb også.

Redaksjonen i Coop Extra skriver på sin nettside at de ønsker å bidra til at Oslo-folk kan gjøre noe ekstra hyggelig i hverdagen;

“Og derfor gir vi muligheten til å gå ut å spise for en sterkt rabattert pris én gang i uken i oktober og november.”

Tips til ekstra hverdagskos

Jentene håper kampanjen vil videreføres ettersom det er blitt så populært, og kanskje flere restauranter blir med.

–Det er blitt en annen virkelighet de siste ukene, og jeg er blitt mer bevisst på økonomien min. Når jeg tenker over det så tilbringer jeg kanskje mer tid hjemme for å unngå å bruke penger, forteller Wagner.

Solli mener hennes egen taktikk ved å aldri kaste mat, men heller gjøre noe kreativt med det hun har, er et godt tips til å takle den dyrere hverdagen.

– Du kan jo få deg kjæreste som betaler for mat og snacks, legger hun til med glimt i øyet. 

Wagner er fornøyd med kulturtilbudet Oslo har å by på og syns gratis museum er en fin aktivitet for å sprite opp hverdagen uten å ruinere seg. 

Emneord: