Verdensstjerna Kygo var med på julegrantenninga for å se kjæresten Victoria Nadine opptre. Foto: Ingvild Karijord

Nadine og Kygo på Tjuvholmen: – Jula betyr veldig mye for meg

Mange tok turen til Tjuvholmen fredag da juletrærne skulle tennes og Tjuvholmens første pepperkakeby åpna.
Mandag, 28 november, 2022 - 22:40

– Det er veldig koselig å gi julestemning til folk, forteller Victoria Nadine etter å ha sunget julen inn på Tjuvholmen.


– For noen er desember den lengste måneden i året, forteller artist Victoria Nadine om julesangen sin “Du er ikke alene”. Foto: Ingvild Karijord

Fredag ettermiddag var det julegrantenning som sto på agendaen i Oslostrøket ved Aker Brygge. Flere grep anledningen til å la julestemningen sive inn med gløgg, pepperkaker og julemusikk av Nadine.


– Vi begynner snart på jobb, og tenkte vi skulle få litt julestemning før. Også er det jo gløgg, sier Fredrik Foss og Maria Moros til Journalen. Foto: Ingvild Karijord


For mange er gløgg og pepperkaker et “must” i adventstida. Foto: Ingvild Karijord

Kjendispar på tenninga

– Kjære alle dere med hjerte for Tjuvholmen, innledet forfatter og programleder i podcasten “Interiørhuset”, Tove Taalesen, julegrantenninga. 

Folk sto tett i lett regn mens de fulgte med på showet. Kveldens høydepunkt for mange var nok de musikalske innslagene til popartisten Victoria Nadine.

– Jeg valgte å komme hit i dag fordi jeg syns det hørte utrolig hyggelig ut. Man har gjerne ikke den samme julegleden som da man var barn, og da er det fint å kunne møtes sånn som dette, forteller sangstjernen som er aktuell denne måneden med sangen “Nerve”.


Kygo beundrer kjæresten VIctoria Nadine sin opptreden foran de nytente juletrærne på Tjuvholmen. Foto: Ingvild Karijord

Nadine avslutta arrangementet med sin egen julesang, “Du er ikke alene”. Den har Nadine skrevet til de som syns desember er blant de lengste månedene i året. “Får desember deg til å tenke på alt du ikke har?” spør hun i sangen sin.

– Jeg spurte følgerne mine på Instagram om deres forhold til jula, og det var så mange som sendte veldig såre ting til meg. Jeg har egentlig ikke følt at jeg var den rette til å skrive en sånn sang, men når jeg leste alle kommentarene mine, skjønte jeg at jeg måtte, sier hun til Journalen.

– Hva betyr jula for deg?

– Veldig mye. Karriera mi gjør at jeg er mye på farten hele tida, og derfor syns jeg det er veldig deilig å være samla alle sammen i jula. På julaften er det ingen som maser etter deg, sier Nadine som forteller at hun skal hjem til Skien i år for å feire jul.

Tjuvholmens første pepperkakeby

I anledning julegrantenninga, ble også Tjuvholmens aller første pepperkakeby åpna, og vinneren av kakebyens beste pepperkakehus kåra. To damer fra Soulcake, cupcake-butikken som skal holde åpent inne i pepperkakebyen, utpekte pepperkakehuset til restauranten Døgnvill som vinneren av beste hus.

– Det var flere veldig gode deltakere, men én saksa ut de andre. Vi elsker detaljer, og det hadde Døgnvill sitt hus, forteller teamet i Soulcake.


Restauranten Døgnvills hus ble kåra som beste pepperkakehus. Foto: Ingvild Karijord

Alle ble invitert inn i pepperkakebyen for å se skaperverkene, noe som slo godt an til Tjuvholmen innbyggerne.

 

Emneord: