Mange dygtige poeter tok mikrofonen denne kveld. Foto: Emma Juul Vraa

Slammet seg til seieren

Ordene fikk fri flyt på Uhørt da Oslomesterskapet i slampoesi ble avholdt.
Mandag, 28 november, 2022 - 00:43

Det var en kjærlig og forventningsfull stemning på Uhørt torsdag d. 24 november. Her ble nemlig Oslomesterskapet i slampoesi avholdt, og flere modige poeter fremførte her, en etter en, sine tekster for publikum.

SLAM?

Slampoesi er en kombinasjon av diktopplesing og konkurranse hvor poetene i løpet av tre runder fremfører dikt av 3 minutter. Etter hvert dikt gir juryen poeng, til enten forargelse eller annerkjennelse fra resten av tilskuerne. Underveis er det lov å gi sin mening til kjenne, men mest av alt, er det lov å sende kjærlighet til både de garvede og ferske poeter på scenen. 

Kveldens vinner skal nå dyste om å bli norgesmester i slampoesi.

Hør hvem som ble årets vinner, og bli litt smartere på hva slampoesi er for noe i videoen under.

 

Emneord: