Laget 'Rolf er singel' kunne med glede løfte pokalen. FOTO: Kristin Hovda

Rolf vant - forblir singel

Laget "Rolf er singel" stakk av med seieren i fredagens Liga Athletica finale i CS:GO.
Lørdag, 5 november, 2022 - 22:14

Stemningen var god på Eldorado sportssenter fredag kveld da lagene “Rolf er singel” og “Dama til Rolf” kjempet mot hverandre i finalen. CS:GO, eller Counter-Strike: Global Offensive, er et kjent skytespill, og spillerne var delt inn i to lag som spilte mot hverandre. Førstemann til 16 wins vinner en match, og førstemann til å vinne to matcher blir kåret som vinneren.

Tøft comeback

“Rolf er singel” dominerte i første match, og stakk dermed av med seieren for denne. For at “Dama til Rolf” skulle ha en sjanse til å ta med seg pokalen hjem var de dermed nødt til å vinne andre match.

I starten av match nummer to gjorde “Dama til Rolf” et kraftig comeback, og ledet flere runder foran “Rolf er singel”. Dette forspranget klarte de dessverre ikke å beholde, og “Rolf er singel” kom sterkt tilbake igjen med en 12-6. “Rolf er singel” fortsatte å sanke inn seiere, og runden endte med en 16-9. Jublende kunne dermed “Rolf er singel” plukke opp pokalen og erklære seg vinnerne av SiOs Liga Athletica.


Salen var fylt med latter og smil. FOTO: Kristin Hovda 

Morsomt å kunne spille med andre studenter

– Det er veldig gøy at vi har sånne turneringer nå, sier cama, en av spillerne på “Rolf er singel”.

– Det føles herlig å kunne konkurrere med andre studenter da, fortsetter en av medspillere på “Rolf er singel”.

De forteller at de var ganske selvsikre på seg selv, for hvis ikke kan det bli vanskelig å vinne. De var likevel bekymret i starten av andre match, da “Dama til Rolf” lå i ledelsen.

– Vi ble litt bekymra. Vi gjorde litt feil hvor vi slurva litt med utility og posisjonering, men vi hentet oss inn til slutt da, avslutter medspilleren.

Tilfeldig med dobbel Rolf

Hvorfor begge lagene handlet om Rolf, var en tilfeldighet. De forklarer at de ikke kjente motstanderlaget fra før, og at begge lagene valgte disse navnene gjør det hele ekstra morsomt.

– Jeg skal ikke gå inn på hvorfor vi valgte lagnavnet, smiler Rolf, en av spillerne på “Rolf er singel”.

– Vi bare sa det på kødd først, også meldte jeg meg på, så da måtte laget melde seg på.

Dedikert heiagjeng

Hver gang et av lagene vant en runde kunne det høres jubel og glede i salen. Heiagjengen til “Rolf er singel” var spesielt merkbare med sine plakater. 


Plakater og jubel dedikert til deg hjelper på motivasjonen. FOTO: Kristin Hovda 

– Det føles kjempebra. Vi har to veldig gode CS:GO spillere. De fortjener det, det gjør de definitivt, sier Ida, en av “Rolf er singel”s supportere.

Ida er med i studentforeningen UiO gaming, og laget “Rolf er singel” hadde to spillere fra denne foreningen. 

Heiagjengen gikk også av med seier for beste heiagjeng, og “Rolf er singel” og deres supportere kunne derfor dra fornøyd hjem igjen.

 

 

 

 

Emneord: 
Tags: