MORO: Signe Berget (19) storkoste seg på konsert i hovedstaden med Stig Brenner. Foto: Anne Svarstad

Stig Brenner fylte spektrum med sin første solokonsert

Det var duket for at Stig Brenner skulle innta et fullstappet Oslo Spektrum, og det som hans første solokonsert noen sinne.
Mandag, 28 november, 2022 - 18:55

På grunn av pandemien måtte artisten utsette konserten fra mars til november, og etter lang ventetid kunne endelig Stig Brenner gi publikum og fans det de har ventet lenge på.

Konserter er potensielle katastrofeområder

Noen som gjør en viktig jobb under konserter er sikkerhetsvaktene, som holder orden og sørger for at tryggheten skal være på plass. Kenneth Isaksen med resten av teamet sitt på Pro Sec AS, var tilstede under konserten og får en litt annen opplevelse enn publikum.

– På Spektrum dekker noen adgang og kontroll, mens vi er inne på konserten og dekker scenen og ut mot publikum, pluss også backstage. Arrangør setter litt krav, og det gjøres en analyse av showet på forhånd, slik at vi kan sette inn visse tiltak for å redusere noe risiko, forteller Isaksen.

Han forteller videre at han og hans team er der for å gjøre en jobb.

– Vi får jo med oss noe av konserten selvfølgelig, men vi er på jobb og må holde oss profesjonelle, avslutter han smilende.

– Godt gjennomført

En av de som var tilstede på konserten var Signe Berget. Hun studerer til vanlig i Kristiansand, men tok seg turen til hovedstaden for å se Stig Brenner live.

– Jeg har gledet meg ganske lenge til konserten, spesielt da den ble utsatt slik som den ble, forteller hun blid.

 


SHOW: Stig Brenner bydde på bra show, hvor flere kjente fjes dukket opp på scenen med han. Blant annet Arif, Ylva Olaisen og Marcus & Martinus. Foto: privat

Berget forteller videre at hun er glad for at hun ikke returnerte biletten, og valgte å komme på artisten sin første solokonsert.

– Det ble et skikkelig bra show som var godt gjennomført. Det jeg likte aller best var når han spilte de litt eldre hittene hans, avslutter hun med et smil.