Rundt 25 damer møtte opp på morgentreningen til Mette Sjøvall. FOTO: Nora Sørholt Juel

Her trener damene

I nyere tid har treningsstudio kun for kvinner blitt en økende trend. Dette er riktignok ikke noe nytt for det over 50 år gamle Studio 64.
Mandag, 7 november, 2022 - 16:26

Flere treningsstudioer tilbyr egne tilbud for kvinner, med kvinnerom, egne treningsgrupper og til og med egne treningssenter. Studio 64 er kun for kvinner, men retter seg mot eldre generasjoner. Skillet på kjønnene handler primært om garderobeplassen, men medeier og instruktør Mette Sjøvall forklarer at treningen på studioet er best tilpasset kvinner. 

 

Av kvinner, for kvinner

Mette Sjøvall, Karin Westerby, Tone Westad og Monica Smith er medeiere av studio, og underviser ulike gruppetimer, med ulike fokusområder. De jobber for å videreføre arven fra oppstarter Bjørg Furre Elguren. Senteret har holdt åpent i flere tiår, og flere av medlemmene har vært der siden begynnelsen. 

Emneord: