Leder av studentparlamentet Karl Magnus Nyeng oppfordrer studentene til å bruke sin stemmerett. Foto: Haydarali Nawrozi

Få stemmer ved studentparlamentsvalget

Studentparlamentet ved OsloMet har nettopp hatt valg og flere studenter har ikke fått med seg dette.
Tirsdag, 24 januar, 2023 - 11:14

Karl Magnus Nyeng er leder ved Studenparlamentet og han synes det er vanskelig å få studenter til å stemme. Studentparlamentet har gjennom flere tiltak forsøkt å bli sett av studentene på OsloMet. Han håper at studentene vil se at det er viktig at de stemmer, selv om det er mye som skjer i en hektisk studiehverdag. 

Flere studenter ser viktigheten ved å stemme, men synes fortsatt ikke at de vet nok om Studentparlamentet. De har ulike erfaringer med studentpolitikken, og kan ofte synes at deres stemme ikke blir hørt.