Ventes å komme tilbake på skjermen med en rekke Hollywood-stjerner. Foto: Raph_PH (CC BY 2.0)

Den norske skuespilleren i ny stjernespekket serie

Den Oscar-nominerte skuespilleren Renate Reinsve er igjen klar for skjermen i den nye TV-serien "Presumed Innocent".
Onsdag, 8 februar, 2023 - 13:45

Etter “Verdens verste menneske” er Reinsve igjen aktuell med AppleTV+ serien “Presumed Innocent”, melder VG. En rekke profilerte skuespillere, blant annet Jake Gyllenhaal, Peter Sarsgaard og O-T Fagbenle er også med i serien.

Serien er basert på boken til Scott Turow med samme navn fra 1987. Den handler om statsadvokaten Rusty Sabich, som blir mistenkt på drapet på sin kollega og elskerinne Carolyn Polhmus. Reinsve skal spille sistnevnte.

Stjernedryss 

35-åringen fra Solbergelva ble kåret til beste kvinnelige hovedrolle under Cannes filmfestival, og nominert til en Befta-pris for rollen som Julie i “Verdens verste menneske”. I tillegg ble hun nominert til Oscar for filmen, som er regissert av Joachim Trier.

Hennes medskuespillere har også vært nominert til en rekke priser. Peter Sarsgaard har vært nominert til en Golden Globe, og O-T Fagbenle til en Emmy.

 

 

Emneord: