SEIER: Gjelleråsen if leverte, og skaffet seg viktige poeng i det som blir et race om topp fire. Foto: Anne Svarstad

Overlegen seier og viktige poeng for Gjelleråsen

Det var duket for en spennende aften i Slattum idrettshall, hvor hjemmelaget Gjelleråsen tok i mot bunnlaget Ull/Kisa.
Torsdag, 9 februar, 2023 - 10:44

GIF Fighters damer elite trøkket til på hjemmebane og slo gjestene fra Jessheim. Forrige gang de møttes ble det 4-0 til Gjelleråsen, og heller ikke denne gangen har Ull/Kisa sjans. Det hele ender 9-0 til hjemmelaget.

Nå vil de fortsette å levere gjennom sesongen for å sikre seg en plass i sluttspillet, og for å klare dette må de være blant topp fire.

Tar aldri seieren på forskudd

– Det er alltid spennende med kamp, og i dag syns jeg vi tar en skikkelig lagseier. Vi spiller vårt spill og tar kontrollen. Ull/Kisa var raske i starten, men klarer ikke holde følge etterhvert som kampen går, forteller trener Anton Tamas Czitrom.

Etter en lang pause, er den svenske treneren fornøyd med det spillerne leverte ute på banen. 

– Vi var gode bakover i dag, og det samme offensivt. Spesielt andre periode var veldig bra. Det var gøy å score mye mål, da det er noe vi har slitt med i sesongen. Nå får vi bare slåss om de siste plassene i sluttspillet, for der er det jevnt nå, smiler han.


TRØKK: Begge lagene ga alt i Slattumhallen. Foto: Anne Svarstad Anne Svarstad

Holder godt nivå

Banens beste ble Ingvild Meyer Sørflaten, som ser seg fornøyd med kampen.

– Etter å ha mistet en del spillere, var det gøy å se at vi fortsatt spiller bra og hevder oss. Vi holder godt balltempo og er presise. Vi hadde et mål om å holde nullen, og det klarte vi, forteller hun glad.

Meyer Sørflaten har vært med landslaget og spilt kvalik til VM i vinter. Nå var det tilbake til Slattumhallen, og tilbake med jentene på Gjelleråsen.

– Vi tar styringa, men syns kanskje at vi brenner litt mye sjanser. Men nå er det bare å fortsette og levere, og skaffe sluttspill som er sesongens mål, avslutter hun.

Neste kamp for GIF Fighters damer elite blir neste helg, borte mot Monolitten, som også er med i kampen om sluttspillet.

Emneord: