Linje 5 Vestli er en av de mest folkerike t-banelinjene i Oslo. Foto: Eivind Idland Hansen.

Flere frykter for kniv på t-banen

Etter forrige knivhendelse på t-banen har flere kjent på en uro ved å ta det populære kollektivtilbudet. Oslo politidistrikt melder nå at de ønsker å fjerne kniver og stikkvåpen fra Oslos gater.
Fredag, 31 mars, 2023 - 12:22

I 2023 har det allerede blitt meldt om elleve anmeldelser der stikkvåpen eller kniv har vært involvert. Politiet mener det er skremmende høye tall, og har iverksatt massekontroller i offentlig rom for å forhindre flere alvorlige hendelser.

Vi i Journalen har fått være med student Gustav Østby Pedersen (22) på t-banen på vei hjem til foreldrene hans. I tillegg har vi snakket både med Oslo politidistrikt og tidligere gjengleder i B-gjengen Abbas Ghulam. 

Under kan dere høre nyhetsreportasjen om dette.

 

Emneord: