Isah var en av artistene på P3 Live. Han avsluttet overraskelseskonserten med en overraskelse, nemlig en helt ny låt som ikke er utgitt ennå. Foto: Tuva Hassel

Konsert med hemmelig lineup - disse spilte

Torsdag kveld var det P3 Live med hemmelig line-up på Parkteateret.
Fredag, 3 mars, 2023 - 11:37

På tross av at ingen visste hvem som skulle spille var det nesten fullt.

– Det er kult å ikke vite hvem som skal spille. Jeg liker overraskelser, sier Anna Ekmann (29) fra Oslo.

Hun var på konserten sammen med venninnen sin, Alina Sneve (29) fra Fredrikstad. De håpet å få se favoritten Emilie Nicolas på scenen, men hadde tilit til at P3-gjengen uansett hadde skaffet bra artister til konserten.

P3 har det siste året hatt besøk av flere artister live i studio. Blant annet Marstein, Ramón, Tyr og Tøfl er artister som har gitt radiolytterne covere og spesialversjoner av egne låter på lufta. Men på torsdag kunne lytterne få unike lytteropplevelser i Parkteateret.

Disse spilte

Programlederne Arian Engebø og Nate Kahungu introduserte første artist som mest kjent for gode tekster, Emelie Hollow. Hun gjorde en rolig åpning av konserten og fremførte egne låter, og avsluttet med å covre Miley Cyrus sin store nye hit, “Flowers”.


Emelie Hollow covret Flowers av Miley Cyrus. FOTO: Tuva Hassel 

Andre artister som fikk overraske publikum, var noe helt annet sjangermessig. Og det var ikke bare én artist, men en av Norges mest kjente mussikktrioer, i hvertfall når det en snakk om festmusikk.

Den maskerte trioen Beathoven hadde med seg to umaskerte rap-kompiser på scenen, nemlig Tyr og Dutty Dior. Det ble fremført både gamle bangers og nye låter som ikke ennå er utgitt. Trioen våget også å fremføre en spenstig cover av Karpes “Kenya”. 


Beathoven satt fremst på scenen og fremførte en akustisk versjon av sommerlåten sin “Sør-Afrika”. FOTO: Tuva Hassel

Neste artist brakte en annen og ny stemning til publikum i Parkteateret. Victoria Nadine fremførte kjærlighetslåter med gitar og sang.

«Baby, trust me you’ve got some nerve, if you play me like you play her» Det sang Victoria, og publikum sang med.


Victoria Nadine sa at hun var nervøs før hun begynte å synge, men publikum tok henne godt imot. FOTO: Tuva Hassel 

Peder Elias var neste overakelsesartist på scenen. Trønderen som har blitt stor i Sør-Korea, fremførte egene kjærligetslåter. Blant annet “Paper Plane” som utgis i slutten av denne månenden. Peder Elias sang på engelsk, men covret Hkeems “Du danser videre i livet sammen” med Emelie Hollow.


Peder Elias sjarmerte på scenen. FOTO: Tuva Hassel

Kveldens siste overaskelse var Isah. Artisten fra Stavanger hadde tatt med seg Stig Brenner på scenen. De fremførte låten sin “Øyne i Nakken”. I tilegg fremførte han en egen låt som ennå ikke er utgitt.

– Publikum var on fire


Programleder i StudioP3 Nate Kahungu var gira både under og etter P3 Live–konserten. FOTO: Tuva Hassel 

Programleder Nate skrøt av publikum etter konserten.

– Jeg er dritfornøyd! Publikum var on fire, sier han.

Å være med på å arrangere en konsert med hemmelig line-up var noe av det vanskeligste for han.

– Det har vært så vanskelig å ikke si det til noen, men det var verdt det. Eller jeg har jo drukket øl ut av skoen min så jeg vet ikke, ler han.

På scenen tok han og Arian utfordringen om å ta en shoey. Altså å drikke øl ut av sin egen sko.


Nate og Arian drakk øl ut av skoene sine. – Et australsk partytriks, beskrev Arian. FOTO: Tuva Hassel

 

Emneord: 
Tags: