79-bussen er en av bussene som kjører på Holmlia. Foto: Nicolay Martell Wold

79-bussen forventer trøbbel

79-bussen har jobbet hardt for å holde seg i rute. Bussjåføren mener det ikke er store problemer nå, men at det vil bli verre.
Fredag, 3 november, 2023 - 14:52

Etter snøværet fra søndag til mandag har flere i bydel Søndre Nordstrand vært nødt til å ta en buss før eller endt opp med å komme for sent til jobb. Joakim Myrnes forklarer at han tok en buss før på mandag morgen for å rekke jobb.  Det funket heldigvis. 

– Jeg har kommet for sent på grunn av snøværet før. I år tok jeg en buss før for å være sikker på at jeg skulle rekke jobben, men når bussen ikke kom med en gang ble jeg bekymret, forteller Myrnes.


79 ruten er en av de lengste bussrutene i Oslo, den kjører mellom Grorud og Åsbråten. Bildet er hentet fra ruter.no

Vi snakket med en bussjåfør som har kjørt denne ruta mandag ettermiddag. Bussfjåføren, som ønsker å holde seg anonym, forklarer at det har vært særlig stressende å holde seg i rute nå som flere har problemer i snøen.

– Jeg er i rute nå, heldighvis, men det er fordi rushtrafikken er over. Jeg gruer meg til isen kommer på veiene, det er da det blir vanskelig å holde ruta si. Spesielt på morgenene, når alle skal kjøre på jobb, forklarer bussjåføren.

Emneord: