Det blir liv og røre når gamble klassikere spilles av på høytalerne

Jonnys pub tilbyr bingo, øl og morsomme julesaker

På fredag kveld 24. november arrangerte Jonnys pub på Holmlia 70- til 90-talls bingo for å kickstarte julesesongen med gaver og øl, én måned før julaften.
Mandag, 27 november, 2023 - 14:15

Bernt, som lenge har vært glad i denne puben forteller at det ikke er mange arrangementer rundt om i nærmiljøet for de som ikke er interessert i sport.

– Det er ikke alle som er interessert i sport, jeg mener jo at fotball er noe av det teiteste som finnes, så det er litt allright og få komme seg ut litt for å gjøre noe sosialt man liker.

Bernt tilføyer at premiene som ligger på boret er et stort pluss. Det er ikke gøy fordi du vinner noe, men at man får en premie er alltids morsomt forklarer han.

– Det er ikke den store premien som teller, men det at du er med. Så hvis du vinner er det gøy. Samme som det er en tom handlepose eller morsomme julesaker, gaver legger til på stemningen.

Nina Arnesen er leid inn arrangør. Hennes jobb er å drive selve arrangementet. Dette er fjerde gang Jonnys pub har arrangert musikkbingo forklarer hun, men hun forteller også at det var trist at så få møtte opp. Det blir lagt til at hun synes at et slikt arrangement er for alle.

– Det er god stemming, man hjelper hverandre litt og skaper et samhold i området rundt. Jeg vet ikke om det er så mye annet å gjøre i nærområdet, men jeg pleier ikke å arrangere ting her. Men i Oslo sentrum vet jeg det er likt som dette.