Her leter kundene på bruktmarkedet etter skatter blant de donerte varene Brukt & Grønt får inn hver tirsdag. Foto: Nicolay Martell Wold

Studenter finner nye løsninger på innflyttingskostnadene

Ifølge medarbeiderne på brukt & Grønt skal studenter ha kommet for å kjøpe inn ulike innflyttingsgjenstander på Hauketo-Prinsdal kirke. Dette setter pensjonistene som jobber frivillig på bruktmarkedet «Brukt & Grønt» i kjelleren av kirken stor pris på.
Mandag, 6 november, 2023 - 18:41

De frivillige pensjonistene som jobber på bruktmarkedet Brukt & Grønt, er glad for at flere kunder kommer innom for å handle, spesielt når de har fått gode tilbakemeldinger.

– Vi hadde et foreldrepar som kom innom for første gang for litt siden. De kom etter at sønnen hadde skrytt om oss, etter at han kjøpte inn ulike innflytningsgjenstander her, forteller frivillig arbeider, Ingjerd Tørring.


Ingjerd Tørring er frivillig medarbeider på Brukt & Grønt nicolay Martell Wold

Elisabeth Rosenberg som også jobber på bruktmarkedet legger til at studenter har kommet inn for å kjøpe inn hva som ellers ville ha kostet mye, til en billig penge. Hun forklarer at de kan selge varene deres billig, på grunn av alt av det de selger er donasjoner fra lokalbefolkningen.


Rosenberg mener det er fint at ikke bare de som er en del av kirken kommer på markedet, men også alle andre. Foto: Nicolay Martell Wold

Spare penger gjennom ungdomsklubben

Kirken har også andre fasiliteter åpen. En av disse er en ungdomsklubb, som ungdommene bruker mye, forklarer Rosenberg. Nå håper butikkarbeiderne at ungdommene vil forbli lojale til markedet slik at de også kan få gleden av å spare penger på de donerte varene, forteller Rosenberg.