- Flere og bedre komikere

Mert Arslan inviterer venner og nykommere fra humorbransjen til stand up på Salt. Målet er å spre glede og samle de unge i bransjen.
Onsdag, 17 januar, 2024 - 13:09

En torsdag i måneden inviterer Mert Arslan (21) til stand up på Salt. Hit kommer unge lovende komikere med håp om å nå langt innen bransjen. Arslan forteller om en bransje med mange flinke folk, og mener han og andre unge må jobbe hardere for å nå langt.

— Det går i å produsere så mye bra som mulig, så fort som mulig, forteller Arslan.

Han arrangerer showet for å skape samhold, spre glede og samle de unge i bransjen. Showet er gratis å komme inn på, men denne torsdagen hadde Arslan arrangert en auksjon hvor pengene skulle gå til Leger Uten Grenser, og arbeidet deres i Gaza. 

— Vi har fått et par malerier fra en kunstner som vi skal auksjonere bort. Jeg får også mye hjelp av frivillige komikere som stiller gratis, forteller Arslan.

Emneord: 
Tags: