Espen Nakstad har siden mars 2020 jobbet i Helsedirektoratet. Foto: Are Kvistad/Digdir (CC BY 2.0 DEED )

Nakstad trer av

Espen Nakstad gir seg som assisterende helsedirektør i Helsedirektoratet.
Fredag, 12 januar, 2024 - 14:19

“Det nye, sammenslåtte Helsedirektoratet har tre assisterende helsedirektører. I august blir de to – hele Norges fung.ass. Espen Rostrup Nakstad forlater Helsedirektoratet”, skriver Dagens Medisin fredag morgen. 

Nakstad returnerer til sin tidligere arbeidsplass Oslo universitetssykehus. Han blir leder av den nasjonale behandlingstjenesten for CBRNE-medisin ved akuttmedisisnsk avdeling, når kontrakten i Helsedirektoratet utløper den 31. juli i år.

– Jeg har hatt en flott periode i Helsedirektoratet i snart fire år og fått jobbet mye med pandemihåndtering og helseberedskap. Det har vært veldig mye jobb og lite fri, men samtidig veldig givende, skriver Espen Rostrup Nakstad i en e-post til Nettavisen.