BI lanserer jubileumsbok

Flere forskere markerer 75-årsjubileum med en ny antologi. Tirsdag arrangerte Handelshøyskolen BI boklansering.
Torsdag, 11 oktober, 2018 - 15:08

At the Forefront Looking Ahead er skrevet av 28 forskere som er representanter for Handelshøyskolen BI’s forskningsinstitutter. Hvert institutt er representert med minst ett faglig bidrag, der alt er basert på ny forskning. Boken dekker mange ulike samfunnsområder, blant annet forhandlinger, klima, digitalisering og konsekvenser av digitalisering, samt familieselskaper og statlig eierskap. BI ønsker å bidra til en bedre praksis basert på kunnskap. Gjennom antologien forsøker de å fremme det de vet slik at andre kan ta kunnskapen i bruk. Fagsjef ved BI Audun Farbrot mener at innholdet i boken kan brukes til å løse samfunnsmessige utfordringer.