Sotra gjestet Vestli på hjemmebane. Foto: Amir Ali Zare

Sotra VBK seiret over Vestli IL

Sotra volleyballklubb (VKB) vant 3 av 5 runder og slo dermed Vestli IL på hjemmebane.
Onsdag, 6 november, 2019 - 09:57

Søndag ettermiddag spillte Sotra VBK mot Vestli IL i Stovnerhallen. Sotra vant de to første av totalt fem mulige omganger. Vestli kom sterkt tilbake i tredje omgang og dermet ble det en spennende fjerde runde. Sotra VBK vant den fjerde runden og kom dermed seirende ut av kampen. Da Sotra VBK hadde vunnet tre omganger var kampen avgjort uten at de spilte en femte runde.  


Vestli IL spiller Vasic Predrag prøver å smashe ballen mot motstanderen sin bane. Foto: Amir Ali Zare

– Vi spillte litt for vanskelig for oss selv, men det var mye godt spill også. Det andre laget var litt mer stabilt enn oss, spesielt med tanke på servingen. De gjorde veldig lite servefeil frem til fjerde settet, sier treneren til Vestli IL, Marko Milosevic.

Vestli IL manglet tre poeng i midten av tredje runde, men de imponerte de siste 5 minuttene av omgangen. Vestli IL hadde ledelsen i starten av fjerde runde, men Sotra VBK klarte å ta dem igjen og vant til slutt fjerde runde 26-22. 

Da Milosevic Marko ble spurt hvordan laget hans spillte i fjerde runde, svarte han:

– De ga oss masse gratispoeng og vi spillte best i det fjerde settet, men vi kompliserte en del ting som skulle vært litt enklere, forklarer Marko.


Nils Ivar Brennhaug jobber som trener for Sotra VBK. Foto: Amir Ali Zare

Sotra VBKs trener var fornøyd med resultatet av kampen.

– I det tredje settet hadde vi problem med dårlige servemottak og da fikk motstanderne poeng de skulle ikke fått. Men laget mitt spillte veldig bra, vi bruker hodet mer og mer fornuftig og vi lykkes idag med å presse Vestli der de er dårligst.

Emneord: