Dette er et av kunstverkene utstilt på teknisk museum. Foto: Marie Askeland Lauvdal

Fossilt brensel i sentrum

I utstillingen "Mattering oil" på Teknisk museum får man et dypere innblikk i bruken av fossilt brensel.
Torsdag, 4 november, 2021 - 15:06

Nå sitter det flere politikkere i Glasgow for å diskutere klimaproblemene man ser i verden i dag, og hva som skal gjøres videre. Noen andre som også har tatt opp denne diskusjonen er teknisk museum. Teknisk museum har fra 29.oktober satt  opp den midlertidige utstillingen “Matterial oils”, som diskuterer vårt forhold til fossilt brensel.

Denne utstillingen er et samarbeid med Goethe-institut Norwegen og PRAKSIS, og holdes åpen frem til søndag 7. november. Kunstnerne bak utstillingen er Siri Austeen, Sarah Kazmi, Lasse-Marc Riek, Elly Stormer Vadseth, Geraldine Vanspauwen og Maria Wang Kvalheim. 

Journalen dro på utstillingen og møtte både komunikasjonssjef for teknisk museum, Kathrine Daniloff, og student Erik Stavseth.