Skiforeningen fortsetter fremover. Foto: Mathias Falch

Generalsekretær i Skiforeningen slutter

Dette sier Skiforeningen tirsdag 23. november. Generalsekretær Erik Eide har hatt denne stillingen i over seks år.
Torsdag, 25 november, 2021 - 10:54

–  Jeg synes at 5-7 år i en sånn stilling er tilstrekkelig. Det sa jeg da jeg startet, og mener jeg fremdeles, forteller Erik Eide til Journalen

Han forteller videre at han tidligere har opplevd mange ledere han synes har sittet for lenge i stillingen sin, noe han selv ikke ønsker å bli. 

Flere høydepunkter


Erik Eide synes det var på tide å slutte. Foto: Bente Flygind 

Eide forteller også at det er mye av arbeidet han er stolt av. Det aller viktigste er at de i foreningen har klart å sette medlemmene enda mer i fokus.

– Også er jeg veldig glad for at vi fremdeles har et veldig sterkt omdømme som forening, legger Eide til.

Foreningen har mange spennende prosjekter fremover. Det har derimot også vært mange tidligere prosjekter som har skapt høydepunkter for Eide.

– Også er det noen høydepunkt da med at vi har hatt fint kongelig besøk i Holmenkollen, vi har hatt ti tusen barn på skiskole hvert år, og Marka har blitt enda viktigere for enda flere. Høydepunktene er mange, avslutter Eide

En prosess å velge ny generalsekretær

Journalen tok også en prat med styrelederen i skiforeningen, Stian Berger Røsland. Røsland har vært styreleder i tre år, og har jobbet relativt tett med Eide.

– Han er jo en person som utstråler en tydelig ro rundt seg, forteller Røsland.

Han forteller videre at det er mange krevende situasjoner som generalsekretær i skiforeningen, og at det derfor er viktig at Eide har denne rolige utstrålingen.

Røsland forteller også at som generalsekretær i en forening som skiforeningen setter man et stort preg på virksomheten. Dette gjør at det å velge en ny generalsekretær, er en stor og viktig beslutning som tas av styret.

 

Emneord: