Keep Coming Back Band skriver og spiller låter inspirert fra egne liv. F.v. Sigmund Øvrum (gitarist og låtskriver), Dag Vargset (gitarist og låtskriver), Vidar André Ahlquist (trommeslager, skjult bak), Venja Ruud Nilsen (bassist) og Bente Mari Mortensen (korist). Foto: Amanda Vennemo

Rocka seg ut av rusen

Keep Coming Back Band feiret 20 år og ny EP med jubileumskonsert på Victoria Nasjonal jazzscene.
Torsdag, 4 november, 2021 - 13:29

Søndag 31. oktober feiret Keep Coming Back Band 20 år. Dette ble markert med konsert på Victoria Nasjonal jazzscene. Rockebandet fra Oslo tok publikum med på en emosjonell reise gjennom sine liv da de spilte låter fra deres nye EP “Veiskille”. 

Keep Coming Back Band lager musikk ut fra bandmedlemmenes dramatiske historier. Etter mange års tungt rusmisbruk fant fire menn veien ut. De bytta heroin og piller med et nytt, streit liv. “Veiskille” er bandets tredje album og ble sluppet i forkant av jubileumskonserten.

Journalen møtte de to låtskriverne, Sigmund Øvrum og Dag Vargset, for en prat om hvordan det hele startet, den nye EPen, livets veivalg og musikkens betydning. 

Emneord: