Plakaten møter du på veg inn til Kulturarenaen, hvor det er julemarked og annet opplegg frem til jul.

Oslo Supermarked arrangerer julestemning

Onsdag, 1 desember, 2021 - 16:02

Det er første helga i advent, og i den anledning dukker det opp flere julemarkeder rundt i Oslo. En av disse markedene blir arrangert på Salt Kulturarena, og arrangørene bak er damene fra Oslo Supermarked, Ida Kviteberg og Hanna Von Bergen.

Dette er ikke helt som andre markeder - i tillegg til utstillere som selger produktene, har det også flere andre opplegg. 

- Det er viktig for oss å skape en helhetsopplevelse. Her kan man ta seg en kopp gløgg, ta seg en tur i badstuen, eller kjøpe mat man kan grille over bålene ute. I tillegg til alt dette, kan man shoppe masse fete julegaver og samtidig støtte lokale, uavhengige aktører, sier Von Bergen.

 

 

Emneord: