Biblioteksdirektør ved OsloMet, Lars Egeland, mener biblioteket kan være en arena som kan bidra til mindre ensomhet hos studenter.

Vil være en arena mot ensomhet

Lars Egeland, direktør for universitetsbiblioteket ved OsloMet, mener biblioteket kan forebygge ensomhet hos studentene etter gjenåpningen.
Onsdag, 10 november, 2021 - 15:37

En undersøkelse gjort av FHI i 2020 sier at én av tre studenter er ensomme. Lars Egeland, direktør for biblioteket ved OsloMet, sier biblioteket er et sted studentene kan komme for å føle seg mindre alene. Etter gjenåpningen kommer mange studenter til biblioteket for å studere, og de ansatte ved universitetsbiblioteket håper å være en arena der alle som kommer kan føle på å ikke være alene. Vi spurte studenter på biblioteket om deres tanker om dette utsagnet.