Martin Lepperød, Henrik Farley og Jonis Josef er årets konferansierer på P3 gull. Foto: Jonas Fagereng Jacobsen.

Rød løper på P3 gull: –Godt å kunne ta på mennesker igjen

Under lørdagens P3 gull var stemningen bra, vi spurte kjendisene på rød løper hva deres forventninger til kvelden er og hva de skal gjøre.
Mandag, 29 november, 2021 - 09:54

Lørdag den 27 november var det duket for årets P3 gull på det gamle Deichmanske biblotek. Det er et årlig musikkshow hvor det deles ut priser i fire forskjellige musikk katogorier, årets nykommer, årets artist, årets låt og P3-prisen.

Styrer showet for andre gang

I år som i fjor er det Henrik Farley, Jonis Josef og Martin Lepperød som skal styre showet. I motsetning til i fjor, slipper programlederene å forholde seg til koronarestriksjoner. 

– Vi vet ikke helt hvordan normalen er, vi har bare gjort i fjor. Dette er ikke normalen vår, i fjor var normalen vår, så det er mange flere folk her i år, enn vi er vant til, sier Martin og Henrik.

Men programlederene ser fram til å kose seg og se masse deilig liveopptredner med masse deilige mennesker.

– Deilig å kunne ta på mennesker igjen, sier Henrik Farley med et stort glis om munnen. 

På spørsmålet om hva de skal gjøre i kveld, så svarer Josef.

 – Vi skal lede P3Gull så skal vi feste etterpå hvis alt går bra.


På rød løper var det linet opp med masse presse, så da var det bare for kjendisene å gå seg en liten rundtur. Foto: Jonas Fagereng Jacobsen

Deler ut årets låt

Martha Leivestad og Annika Momrak er kjent i fra blant annet NRK 4ETG og Ikke lov å le på hytta. I år er Martha sin tredje gang på P3 gull og Annika sin første, men det er begge sin første gang å dele ut denne prisen. I år har de fått æren av å dele ut årets låt. 

– Forventningene mine til kvelden er at det blir knall bra musikk, flinke programledere og at meg og Annika sier riktig navn når vi sier årets låt. Det håper jeg virkelig vi skal få til, sier Martha flirfullt.

– Mine forventninger er Skyhøye! De er riktig så høye! Jeg forventer et helvetes show og gleder meg veldig, legger Anikka til. 


Martha Leivestad og Annika Momrak på P3 Gull sin gule løper Foto: Jonas Fagereng Jacobsen