Idrettsanlegget på Voldsløkka skal etter planen bli brukt som konsertarena til sommeren. Foto: Petter Berntsen

Her kommer Oslos største konsertarena

Oslo har i flere år gått glipp av store artister på grunn av mangel på store konsertarenaer. Det vil konsertarrangørene Atomic Soul gjøre noe med.
Tirsdag, 22 november, 2016 - 14:25

Konsertarenaen Valle Hovin er ute av drift på grunn av byggingen av den nye Vålerenga stadionen. Med et behov for konsertarenaer til store internasjonale artister, har idrettsanlegget på Voldsløkka blitt pekt ut som alternativ. 

Har fått klarsignal

Det er selskapet Atomic Soul som har satt i gang prosessen med å få til en ny konsertarena, der planen er at det skal arrangeres konserter allerede fra sommeren 2017. Selskapet har fått klarsignal fra Bydel Sagene og Bymiljøetaten, skriver Dagsavisen 

Konsertarenaen Valle Hovin har tidligere hatt kapasitet til å ta i mot hele 40.000 tilskuere. Ved å bruke Voldsløkka idrettsanlegg som ny arena, ser arrangørene muligheten til å få plass til hele 60.000 tilskuere. Dette kommer til å gi muligheter for konserter av et mye større omfang enn før. 

Artister annonsert. 

Den første konserten som ble annonsert, var med den populære duoen Marcus og Martinus. På arrangementet Oslo Sommertid sine hjemmesider annonseres det at de to brødrene kommer til å spille på Voldsløkka 2. juli, og vil bli de første som spiller på den nye gigantarenaen. Andre artister er også ventet til konserten.  

Emneord: