Kandidatene til Studentparlamentet gjør en siste innsats ved å stå på stands på skolen de siste dagene før valget avsluttes. (Fra venstre: Hilal Shide Gure, Vilde Henningsgård og Solveig Fosse) Foto: Bjørg Davidsen

Håper på dobling av fjorårets oppslutning

Etter fjorårets rekordlave oppslutning på valget har Studentparlamentet gått inn for å øke valgoppslutningen før årets valg.
Onsdag, 27 november, 2019 - 15:30

27. november er siste mulighet for studentene ved Oslomet å bruke sin stemmerett til å stemme inn nye medlemmer til Studentparlamentet. I år har Studentparlamentet gått inn for å øke studentenes interesse for valget.

Nestleder for Studentparlamentet, Marius Toresen, sier at det hadde vært gøy å få en dobling av fjorårets oppslutning, men at han uansett sier seg fornøyd med arbeidet de har gjort for å prøve å øke oppslutningen.