Som en juletradisjon kan man gi gaver til mennesker som trenger litt ekstra magi i høytiden. Foto: Bjørg Davidsen

Gir julegaver til de som trenger det

Hotellet Clarion Hotel The Hub samler i år inn julegaver til Blå kors. Nå kan man gå å legge julegaver under juletreet på hotellet som går til mennesker som trenger det.
Onsdag, 27 november, 2019 - 12:29

Fredag 22. november startet Clarion Hotel The Hub sin viktigste juletradisjon, nemlig å samle inn julegaver til mennesker i samfunnet vårt som trenger litt ekstra magi i julehøytiden. I år går innsamlingen til Blå Kors sitt tilbud «Barnas Stasjon». De arrangerer blant annet «Minjul Oslo», som er en trygg og hyggelig julefeiring for barn som vokser opp i sårbare livssituasjoner. Innsamlingen foregår ved at folk kommer til hotellet og legger gaver under juletreet.


Clarion hotellene i Oslo har i år gått sammen for å gi julegaver til de i samfunnet vårt som trenger det mest. Foto: Bjørg Davidsen

En fin tanke

Blant folkene som kom for å legge gaver under treet finner vi Kristine Rafoss. Hun synes at det er givende å bidra til The Hub sin juletradisjon.

-Det er en veldig fin tanke bak det hele. Også synes jeg at det er fint å føle at du bidrar til at noen kan få en litt bedre julefeiring, sier Rafoss.

Rafoss mener også at det er viktig å sette fokus på og å hjelpe de som ikke nødvendigvis har det så bra når julaften kommer.

-Det er viktig å huske på mennesker, og kanskje særlig barn, som ikke har det så lett i disse juletider. Dette er jo høytiden for å sende varme tanker, og dette er jo en fin måte å vise sin omtanke på!

Et flott tiltak

Blant julegavene under treet finner vi også noen gaver fra Fredrik Olavsen. Han roser The Hub for tiltaket.

-Jeg synes dette er et flott tiltak! Når man oppfordres til å gi gaver på denne måten, er det på en måte lettere for  folk faktisk å gi gaver til folk som trenger det, sier Olavsen.

Hotellet tar i mot gaver helt frem til 19.desember.

Emneord: