3-2-SEIER: Manglerud Star med en sterk hjemmeseier over Lillehammer. Foto: Teodor Skalstad
Ishockey

Seier for Manglerud Star

Det endte med en sterk 3-2 seier til Manglerud Star, da de tok i mot Lillehammer i ishallen på Manglerud.
Mandag, 25 november, 2019 - 17:20

Det var duket for en ny runde i Get-ligaen, hvor Lillehammer var på besøk hos Manglerud Star søndag kveld. Manglerud Star greide å ro det i land, og sikret seg dermed sin første hjemmeseier over Lillehammer siden 2015.

Fartsfylte perioder

I den første perioden i kampen, dominerte hjemmelaget. Håkon Nilsen sendte Manglerud Star opp i ledelsen etter bare syv minutter. Manglerud Star hadde flere gode muligheter utover i perioden, men siktet var ikke godt nok til å øke poengsummen for laget, før første pause.

HØY FART: Knekte hockeykøller og tøffe dueller satte tidlig standarden på kampen. Foto: Teodor Skalstad

I andre periode var Lillehammer mer på pucken. Da det stod 07:46 på tavla scoret kanadieren i  Lillehammer, Stephan Vigier, på en retur.

Tok ledelsen

Det var i tredje periode hvor kampen åpnet seg. Manglerud Star tok over initiativet, og etter ti minutter klarte hjemmelaget å utnytte overtallspillet. Da satte Kjetil Martinsen inn pucken i nettet for de grønngule.

Seks minutter etter, økte amerikaneren Corey Elkins ledelsen til Manglerud Star etter å ha kombinert fint med landsmannen Craig Puffer. Da skaffet han seg sin andre assist for kvelden.

Brendan Harms reduserte mot slutten av kampen, men det holdt ikke for Lillehammer, som tapte 3-2.

Høy redningsprosent

Den svenske keeperdebutanten Oscar Fröberg spilte en god kamp, da han endte opp med en redningsprosent på hele 93,8. Han reddet 30 av 32 skudd.

Manglerud Star har slitt så langt i denne sesongen, og ligger på nedrykksplass med 11 poeng, nest sist foran Grüner.