Anna Helene Folkestad og Anna Rut Tørressen sitter i studio under sendingen av Anna Amor. Foto: Dina Palos

Anna Amor

Anna Amor er programmet om kjærlighet. Siden det er kjærlighetens dag, tar vi for oss valentinesdagen og hvordan man dater.
Fredag, 14 februar, 2020 - 13:51

I denne sendingen er temaet for dagen alle hjerters dag, også kjent som valentinesdagen. Vi får både høre om historien til valentinesdagen, hvordan folk i Oslo skal feire valentinesdagen, hvordan man datet i gamle dager, og om hvilke tanker barn har om kjærlighet. I studio får vi også besøk av en matchmaker Elizabeth Haugsmoen som forteller litt om hvordan nordmenn dater og hva som skal til for at folk passer sammen. Vi får også besøk av artist og låtskriver Emma Jensen, som blant annet synger den nye singlen sin “Someone To Break Your Heart”. 


Artist og låtskriver Emma Jensen er på besøk i studioet. Foto: Dina Palos 

Programledere i sendingen er Anna Rut Tørressen og Anna Helene Folkestad. Reportere i sendingen er Synne Solbakken, Jonas August Bernstein og Dina Palos. Tekniker er Fredrik Fjellvang og produsent er Emma Victoria Hegnar.

 

 

Emneord: