Foto: Cassandra Gulli Bergquist

Vil stikke seg fram

Henrik Bach Mortensen (25) søkte mot rampelyset allerede som 16-åring, og han lot seg ikke skremme.
Fredag, 18 september, 2020 - 17:20

Henrik har vært med i Idol, deltatt i sminkeprogrammet GlowUp og gjort karriere i sminke og beauty. Blant annet. Ambisjonene om å komme seg inn i underholdningsbransjen gir seg derimot ikke der. Dessuten ønsker han å jobbe for å øke oppmerksomheten om LHBT- samfunnets utfordringer og problemer. Hvordan kombinerer han slike mål?Nå har Henrik flyttet for seg selv, i Oslo. I dette portrettet møter du ham på kjøkkenet, hvor han lager Butter Chicken med sin barndomsvenninne, Lise Holmen.

Lydportrettet av Henrik Bach Mortensen er produsert av Cassandra Gulli Bergquist. Medvirkende: Lise Holmen.

Emneord: 
Tags: