Organisasjonen Unify bygger broer i dårlige miljøer

Organisasjonen Unify, tidligere Prosjekt Ung Oslo, arrangerer ulike aktiviteter for å stryke fellesskapet blant ungdom i dårlige miljøer.
Tirsdag, 13 oktober, 2020 - 14:16

Soufiane Hamoud og Jonas Baltzersen Halmrast startet stiftelsen Prosjekt Ung Oslo for tre år siden. Det som den gangen var en liten guttegruppe fra Romsås med et ønske om å skape et trygt og sunt miljø for ungdom, har i dag blitt til en offisiell stiftelse ved navn Unify, med økonomsike støttespillere. Halmrast forteller at praten om dagsaktuelle temaer som Black Lives Matter, og samtalen om gode holdninger og verdier opptar en stor del av sammenkomstene med ungdommene.

— Det som er viktig for oss er å bygge et godt fellesskap her som ungdommen kan ta med seg videre, sier Soufiane Hamoud

Se videoen over for å få et innblikk i arbeidet de gjør, og ungdommenes tanker om prosjektet.

Emneord: