To menn ble i Oslo tingrett dømt til syv måneders fengsel for vold og trusler. Foto: Helene Lode.

Dømt til fengsel for vold og trusler

To menn er dømt til syv måneders fengsel for blant annet å ha slått og sparket en annen mann.
Mandag, 22 mars, 2021 - 11:48

Den 17. mars ble to menn på 34 og 51 år dømt i Oslo tingrett på bakgrunn av flere voldshendelser. De to mennene skal ha sparket og slått en mann i hodet. Det kommer frem i rapporten fra sykehuset at mannen fikk små blødninger i hjernen som følge av dette. De to mennene skal ha inntatt større mengder alkohol før voldshendelsen. 34 åringen skal også ha inntatt andre narkotiske stoffer. 

Den 34 år gamle mannen skal noen uker etter voldshendelsen ha oppført seg truende i flere situasjoner. Han skal blant annet ha truet en bartender med kniv på et utested i Oslo. Han er i tillegg dømt for hærverk på en personbil. 

Aktoratet foreslo samfunnstraff på 300 timer. Retten delte seg på dette, men flertallet var i mot samfunnsstraff for mennene. De ble begge dømt til 7 måneder fengselsstraff. For skade på bilen må det betales en erstatning på rundt 8000 kroner. 

Emneord: