Mina Almashhadani (21) studere i utlandet. Foto: Privat.

Forvirring rundt koronarestriksjonene

Utvekslingsstudenten Mina Almashhadani opplevde at politiet ikke hadde kontroll på de gjeldende restriksjonene da hun kom reisende til Norge for å besøke familien sin.
Fredag, 26 mars, 2021 - 14:41

Forrige uke ble det kjent at Statsminister Erna Solberg og familien brøt smittevernreglene i vinterferien. Når statsministeren har vanskeligheter med å følge restriksjonene, er det ikke rart det skaper forvirringer blant folk flest.

Mina Almashhadani opplevde at politiet heller ikke var oppdaterte på restriksjonene da hun kom flyvende til Gardermoen i forrige uke. Utvekslingsstudentet skulle besøke familien sin i Norge, men reisen hjem ble lenger enn forventet. 

I radioreportasjen under kan du høre mer om Almashhadani sin hjemreise, og hvordan grensepolitiet jobber på Gardermoen.

 

 

Emneord: