«Vi vil ha farger»: Dette er skissen Espen Sørli, Øystein Dolmen og Wax har laget til undergangen på Grorud togstasjon. Foto: Espen Sørli.

Fargerik ende av tunnelen

«Vi vil ha farger» - Grorud gatekunstløft skal nå fargelegge undergangen på Grorud togstasjon. Blant tre konkurrenter var det kunstneren JameOne/ Espen Sørli og to medkunstnere som trakk det lengste strået.
Fredag, 14 oktober, 2022 - 21:20

Groruddalens gatekunstprosjekt jobber med å fargelegge bydelen. Undergangen ved Grorud T-bane og senterveggen på Grorud senter er blant stedene som har blitt fargelagt. Nå er det Grorud togstasjon som skal males. Tre etablerte kunstnere kjempet om å få ta del i gatekunstløftet. Etter en jevn konkurranse, og totalt 725 personer stemmer, var det Espen Sørli, Øystein Dolmen og Wax som gikk seirende ut av konkurransen. Disse ser nå frem til å skape liv og farger på stasjonen.

Hva tror kunstnerne dette vil bety for Groruddalens borgere? Og hva sier bydelen? Svarene får du i videoen under.