– Jeg gleder meg til å  ta et dypdykk ned i alle de imponerende vinnerprosjektene, og møte menneskene bak, sier konferansier Jenny Skavlan. Foto: DOGA

Røper årets første prisvinnere i Design og arkitektur Norge

Den 16. mars er det duket for prisutdeling på DOGA-huset i Oslo, men allerede nå er de 12 første vinnerne annonsert.
Mandag, 27 februar, 2023 - 11:46

DOGA-merket er Norges viktigste anerkjennelse for design og arkitektur som skaper verdi for miljø, samfunn og økonomi, skriver Design og arkitektur Norge på sin nettside.

I år skal de dele ut totalt 31 priser, og nå er de 12 første vinnerne annonsert.

Blant vinnerne finner vi teknologiselskaper, gründere og samfunnsinstitusjoner. 

– Her har vi produkter og løsninger som skaper verdier og som hjelper oss på vei mot det grønne skiftet. Jeg håper dette inspirerer til enda mer nyskaping, for dette tjener hele samfunnet vårt på, sier næringsminister Jan Christian Vestre (Ap). 

Den 16. mars er det duket for prisutdeling i DOGAs gamle industrilokaler ved Akerselva i Oslo. Konferansier for kvelden er Jenny Skavlan.

– Vi skal bli bedre kjent med de kreative menneskene bak vinnerprosjektene. Det kommer til å bli superinspirerende og lærerikt, sier Skavlan. 

– Løsningene de leverer vil spille en viktig rolle i omstillingen til et mer bærekraftig samfunn. Gjennom denne dagen vil vi få et innblikk i det mangfoldet av nyskapende løsninger som design- og arkitekturbransjene bidrar med, sier DOGAs administrerende direktør Tor Inge Hjemdal.  

Emneord: 
Tags: