irekte: Vi dekker stortingsvalget

Journalen dekker valget i sanntid. Trykk F5 (Win) eller Cmd+R (Mac) for å oppdatere nettleseren din med de siste nyhetene.
Mandag, 14 september, 2009 - 21:28


Kl. 02.00: Ettersom mandatfordelingen er klar vil ikke denne saken lenger bli oppdatert.

Kl. 01.57:  99 prosent av stemmene er nå telt opp, og de rødgrønne fortsetter i regjering etter at de har fått 86 mandater mot de borgerliges 83.

Kl. 00.33: Jens Stoltenberg er på vei til Stortinget, men nekter å svare på spørsmål.

  Rødts valgvake kl. 21.54: Etter opptellingen av en tredjedel av stemmene ligger de rødgrønne an till å få 86 mandater. Rødt er inne med ett mandat. De borgerlige får 83.

  Aps valgvake kl. 21.51: Det ropes “Fire nye år!” i Folkets Hus. Valgdagsmålingene blir tatt godt imot på Aps valgvake.

  Sps valgvake kl. 21.45: – Vi tar ingenting på forskudd, sier Liv Signe Navarsete.

  Høyres valgvake kl. 21.29: Det er blandet stemning på Hs valgvake på Oslo Plaza. H er glade for oppgang, men det hjelper lite når alle de andre borgerlige går tilbake.

Kr.Fs valgvake kl. 21.23: Stemningen synker brått på KrFs valgvake på Ekebergrestauranten etter valgdagsmålingen. Høybråten lar vente på seg.

SVs valgvake kl. 21.17: Stemningen står i taket hos SV. – En tillitserklæring, sier Holmaas. – Vi må ha is i magen, sier Solhjell.

Rødts valgvake kl. 21.10: Tv-sendingene stopper på valgvaken til Rødt på Dattera til Hagen. Grunn: NRK har ikke rettigheter til å vise vaken på nett. Tekniske problemer på Dattera.

Høyres valgvake kl. 21.05: De første valgtallene viser rødgrønt flertall, og skuffelsen er stor på Høyres valgvake.

Aps valgvake kl. 21.00: Det er stor jubel på Aps valgvake etter offentliggjøringen av valgdagsmålingen.

Rødts valgvake kl. 20.52: Rødts Erling Folkvord synes valgdagsmålinger er som tynn suppe, og akter ikke å bli værende på valgvaken for å følge med på dem.

Sps valgvakekl. 20.43: Mens vi venter på valgdagsmålingen spilles det bandmusikk og alle klapper når Sp nevnes på storskjerm.

Aps valgvake kl. 20.26: Arbeiderpartiets partisekretær Raymond Johansen holder åpningstale. Han er stolt over at Ap har fått 4000 nye medlemmer i løpet av valgkampen.

SVs valgvake kl. 20.15: Mali Tronsmoen gjør som Holmaas og lover å vinne kampen i Lofoten. Stemningen stiger.

SVs valgvake kl. 19.54: Heikki Holmaas åpner SVs valgvake på Rockefeller. – Vi kan være stolte over det vi har fått til de siste årene, sier han til applaus fra salen.

Kl. 19.19: TV2 forbereder seg til kveldens sending utenfor Stortinget. MMS-foto: Brian Cliff Olguin

Kl. 19.09: Høyres valgvake er i gang! Ballonger og lysekroner setter rammen for det Høyre håper blir startskuddet for en ny borgerlig regjering.

 

Emneord: