Etterlyst for dødsran

Ruben Nilsen er etterlyst i forbindelse med at en 87 år gammel kvinne ble funnet død i Horten for to måneder siden.
Mandag, 22 mars, 2010 - 14:09


Kvinnen ble funnet død i sin egen leilighet i Horten 22. januar. Ruben Nilsen ble mandag etterlyst av Vestfold politidistrikt. Han er siktet for forsøk på grovt ran.

–35-åringen har vært etterlyst internt i politiet i flere uker, og det er gjort flere søk etter ham på aktuelle adresser. Han er klar over at politiet ønsker at han melder seg, opplyser politiadvokat Thomas Kragelund i Vestfold politidistrikt til NTB.

Etterlysningen ble sendt ut av politiet mandag i form av en pressemelding til norske medier. Vestfold-politiet la også ut informasjon om saken og bilde av den etterlyste på den populære fototjenesten Flickr på nettet.

Politiet opplyser at mannens advokat er gjort kjent med etterlysningen.

35-åringen er ikke farlig, mener Vestfold-politiet, men folk må likevel være forsiktige, heter det. Mannen er 164 centimeter høy og har brunt hår. Han er slank og har nordnorsk dialekt.

– Politiet ser ikke bort fra at han får hjelp til å holde seg skjult og vil i den forbindelse minne om at det er straffbart å holde personer som er etterlyst av politiet skjult, understreker politiet. (©NTB)

Emneord: