Valgkampens arbeidshelter

En intens valgkamp er over, og Høyrekandiatene Øyvind Frigaard og Trude Sørensen kan puste lettet ut etter ukesvis med hard jobbing. Nå venter de i spenning på kveldens resultater.
Mandag, 12 september, 2011 - 21:49


Øyvind Frigaard (27.kandidat) og Trude Sørensen (5.kandidat) i Ullensaker Høyre har deltatt på de fleste av partiets stand siden begynnelsen av valgkampen.

De oppsummerer årets valgkampanje som en intens, men positiv, affære.

– Det har vært positivt, og det er alltid hyggelig å møte velgerne. Været har dessverre vært dårlig, men man må jo stå på likevel, sier Øyvind Frigaard.

Intens konkurranse

Hva inspirerer dere til å delta i valgkampen?

– Dette gjør vi for å være med og bidra for fellesskapet og dra politikken i riktig retning, slik at vi som parti får gjennomslag for vår politikk gjennom våre mandater i kommunestyret, sier Trude Sørensen.

– Det er jo alltid intens konkurranse mellom partiene. Da må man sørge for å være på samme sted til samme tid, legger Frigaard til.

I bakgården

Et av de største irritasjonsmomentene ved årets valgkamp, har ifølge Frigaard vært organiseringen av valgbodene i Jessheim. De har nemlig vært plassert i Jessheim storsenter sin bakgård.

– Vi er for langt fra folkemassene, og har ønsket oss inn på storsenteret  og nærmere velgerne, for dette har vært håpløst, sier han.

Potensielle velgere går forbi, mens det i bakgården drives full valgkamp. Foto: Emil Mogård

Godt å bli ferdig

– Er det godt å endelig være ferdig med valgkampen?

– Veldig, det er klart det, sier Øyvind Frigaard.

 Høyres mer nøkterne 5. kandidat, Trude Sørensen, forteller at hun er mest spent på resultatet.

– Godt å bli ferdig? Nei, jeg vil ikke si det. Jeg er mer spent på om innsatsen. og om lysten til å få til noe, vil gi oss resultater.

Valgdagen

– I dag skal jeg følge godt med på meningsmålingene. Vi som har stått på og slitt skal senere møtes og feire, forteller Trude.

Øyvind Frigaard skal selv tilbringe valgdagen med litt mer jobbing, men utelukker ikke en feiring på tampen av kvelden.

– Først blir det litt jobb, før jeg forhåpentligvis senere drar til valgvaken. Her kan det bli en eventuell feiring, sier han til Journalen.

 

 

Emneord: