Katte-seriemorder på frifot

Nok et brutalt kattedrap i Haugesund. Nå etterforsker Haugaland og Sunnhordland politidistrikt drapene.
Onsdag, 30 oktober, 2013 - 11:44


Polititet i Haugesund meldte i dag tidlig at enda en katt er funnet drept ved Gard i Haugesund. Tidligere i år er det meldt fire kattedrap i samme område. Politiet Twitret følgende fra åstedet i dag:

– Katten er påført skader som ikke er forenelig med uhell. Funnet på melders gårdplass. Ikke melder sin katt. Etterforskes.

Dyrebeskyttelsen Norge Haugaland gikk ut i mediene etter de første drapene og oppfordret til å gi penger til dusør. I dag mottar de nyheten med sorg.

– Personen som gjør dette er en seriemorder som dreper katter. Veterinæren sier at kattene var mishandlet før de døde. Gjerningsmannen må stoppes, sier Marit Fosen, styremedlem i Dyrebeskyttelsen Norge Haugaland til VG.

Etter de fire første drapene i Nordre bydel i Haugesund hadde Haugaland og Sunnhordland politidistrikt etterforsket drapene uten å finne gjerningspersonen. Politiet hadde heller ikke informasjon som viste at det var grunn til å mistenke noen konkrete personer i saken. Nå som det har kommet en ny melding om samme problem fortsetter politiet å etterforske på vanlig måte.

Emneord: