Ektemannen drepte kona og seg selv

Politiet i Haugesund opplyser at ekteparet ble funnet livløse i sin leilighet.
Tirsdag, 6 oktober, 2015 - 15:15


– Politiets etterforskning gir nå grunnlag for å slå fast at ektemannen påførte sin kone dødelige skader. Dette gjorde han før han påførte seg selv så alvorlig skade at han døde, sier Edgar Mannes i Haugaland politidistrikt i en pressemelding, skriver Dagbladet.

Ekteparet var i 40- og 50-årene, og hadde bhutansk statsborgerskap. Politiet rykket ut til boligen deres i Haugesund sentrum da parets mindreårige barn ringte for å varsle politiet om den alvorlige hendelsen. Der ble de funnet med alvorlige stikkskader på soverommet sitt.

Da politiet kom til åstedet var den ene personen allerede bekreftet død. Den andre ble forsøkt gjenopplivet og fraktet til nærmeste sykehus. Senere ble også denne personen erklært død.

Emneord: