Brannmannskapene fikk fort slukket brannen på Tøyen. Foto: Chris-Håvard Berge / Flickr

Mann skadet i brann

En mann ble fraktet til sykehus etter brann i en leilighet i morgentimene tirsdag.
Tirsdag, 1 november, 2016 - 08:56

En politipatrulje ble tirsdag morgen oppmerksomme på røyklukt fra en eldre bygård i Sexes gate på Tøyen. En mann med røykskader ble etter hvert hentet ut av brannmannskapene, og er sendt med ambulanse til sykehus. Skadeomfanget er foreløpig uavklart. Operasjonsleder hos politiet i Oslo, Marita Aune, forteller at det først var litt problemer med å finne ut hvor det brant. Men når brannen først var lokalisert, var den fort slukket. Brann- og redningsetaten ble først varslet om brannen klokken 05.36. Øvrige beboere evakuerte seg selv på grunn av den store røykutviklingen. 

Emneord: