Et ukjent antall kameraer og linser ble stjålet fra et utleiefirma i Nydalen søndag. Politiet ønsker nå tips om innbruddet. Foto: TBIT/Pixabay

Kamerautstyr til millionbeløp stjålet

Natt til søndag ble kamerautstyr for nærmere to millioner kroner stjålet fra et utleiefirma i Nydalen. Tyveriet ser ut til å ha vært godt planlagt, opplyser politiet.
Mandag, 4 mars, 2019 - 13:13

I 1.30 tiden natt til søndag rykket politiet ut til firmaet Kamera Rental i Gjerdrums vei i Nydalen i Oslo. Bilder fra vaktselskapet som varslet om innbruddet viser at minst én person var inne i lokalet, melder operasjonsleder Tor Jøkling i Oslo politidistrikt til NRK.

– Et ukjent antall kameraer og linser er stjålet, siste estimat er at utstyr for nærmere to millioner kroner er borte, sier Jøkling til NRK.

Gjerningspersonene ser ut til å ha tatt seg inn via en vegg i nabolokalet, som tyder på at innbruddet var godt planlagt, opplyser Jøkling. Politiet ønsker nå tips fra folk som oppholdt seg i området i tiden rundt innbruddet.

Utleiefirmaet bekrefter politiets estimat, og at det ser ut til å dreie seg om et profesjonelt innbrudd, men ønsker ikke ellers å kommentere saken til Journalen.

Emneord: