Frida Amanda Moen sitter godt til rette i sofaen hjemme hos seg selv og venter på at digital filmkveld skal begynne. Foto: Tuva Oline Brekmo

Digital filmkveld for studenter

Studentsamskipnaden SiO pleide tidligere å arrangere utekino, men på grunn av høye smittetall i hovedstaden har utekino blitt erstattet med digital filmkveld.
Onsdag, 25 november, 2020 - 14:00

Søndag kveld var det duket for digital filmkveld med SiO. Ingrid Godager, innholdsprodusent i SiO, tror mange setter pris på å kunne se film sammen via Netflix-utvidelsen «Teleparty». Gjennom denne utvidelsen kan de som vil se samme film på samme tid, men fra ulike datamaskiner. Det er også et eget kommentarfelt der deltakerne kan dele sine tanker om filmen og bli kjent med hverandre.

 – Nå skal man jo helst sitte hjemme, så vi tenkte det var fint å gi folk mulighet til å se film med oss, så kan vi på en måte sitte å le litt sammen, gråte litt sammen og kanskje bli litt kjent. Jeg tror mange setter pris på det, sier Godager.

Emneord: