Andrew Hannevik (Frelsesarmeen) og Hans Jacob Torkildsen (Kirkens Bymisjon) deler sine forventninger om julens giverglede. Foto: Amalie Skuseth Flo

Forventer høy giverglede til jul

Frelsesarmeen og Kirkens Bymisjon er to av de mange frivillige organisasjonene som kunne rapportere rekordhøye donasjoner til jul i fjor. Engasjementet fra publikum er høyt, og utsiktene til årets julestøtte er god.
Mandag, 29 november, 2021 - 19:08

Assisterende kommunikasjonssjef i Frelsesarmeen, Andrew Hannevik, og markedssjef i Kirkens Bymisjon, Hans Jacob Torkildsen, er positive til det engasjementet de har sett i sine respektive organisasjoner siden koronapandemien startet. Givergleden har økt blant folk, men det har også frivilligheten. Det er mange som har oppnådd større trygghet på grunn av organisasjonenes arbeid, men både Hannevik og Torkildsen kan fortelle at det fortsatt er mange som lever i usikkerhet.

Representantene fra Frelsesarmeen og Kirkens Bymisjon uttalte til Journalen at koronapandemien har spilt en viktig rolle i folks giverglede. 

 Men hva er forventningene til årets julefest?