Kjærlighetstips fra Michelle Obama

– Ikke gå for utseende eller penger.
Tirsdag, 10 november, 2009 - 14:09


Det var tydeligvis verken president Barack Obamas utseende eller lommebok som var avgjørende for å få USAs presidentfrue på kroken. På hellomagazine.com deler Michelle Obama sine tips for å finne en bra kar.

– Se etter hvordan han behandler sin mor og hva han sier om kvinner. Hvordan han opptrer rundt barn han ikke kjenner. Og viktigst, hvordan behandler han deg?

Hvis dette ser lovende ut, skal du ha funnet en potensiell fremtidig ektemann. Likevel mener hun at det ikke skader at kjæresten er søt.

– Å være søt er bra. Men å bare være søt holder ikke så lenge. Etter hvert blir spørsmålet ”Hvem er du som person?” viktigere, sier hun.

Michelle Obama har nå vært gift med Barack Obama i 17 år. Hun skal visstnok alltid ha visst at ektemannen var den rette for henne.

– Han var spesiell. Og da mener jeg ikke spesiell på den måten at han kommer til å bli en viktig person, at han kommer til å bli president.

– Han var spesiell på grunn av sin ærlighet, sin oppriktighet og sin medlidenhet for andre mennesker. Når du dater en mann burde du alltid føle deg vel. Du burde aldri tvile på deg selv.

Intelligens, integritet, hjerte og sjel er de viktigste stikkordene for å finne fram til Den rette.

– Du burde ikke være i et forhold med en som ikke gjør det fullstendig lykkelig, sier hun.

Tags: