– Hadde latterkrampe under sexscenene

"En ganske snill mann" fikk publikumsprisen på filmfestivalen i Berlin. Denne uken kommer den på kino i Norge.
Torsdag, 18 mars, 2010 - 10:45


- Vi hadde det utrolig gøy under inspillingen! Det er kanskje vanskelig å tro for dere, men det var ikke noe flaut å spille inn sexscenene i det hele tatt, sier skuespiller Jorunn Kjellsby til Journalen.

Hun og hollywoodstjernen Stellan Skarsgård står for det som av VG blir kalt de morsomste sexscenene i norsk filmhistorie. Også av Journalens anmelder fikk den god kritikk.

Se intervjuene med skuespillere og regissøren her

“En ganske snill mann” er historien om Ulrik (Stellan Skarsgård), som er ute av fengsel etter å ha sittet inne i 12 år for drap. På utsiden venter Jensen (Bjørn Floberg), som mener at Ulrik bør drepe fyren som tysta – for å holde orden i regnskapet. Ulrik er en ganske snill mann som ikke tenker stort over hva han gjør. Stort sett så gir han det folk vil ha av ham så lenge han får litt mat og en seng.

Filmen, som er regissert av Hans Petter Moland, har fikk strålende mottagelser fra både presse og publikum under filmfestivalen i Berlin i år. Den vant publikumsprisen “Berliner Morgenpost Reader’s Award”, stemt frem av en leserjury.

Bjørn Floberg, Gard B. Eidsvold, Kjersti Holmen og Aksel Hennie medvirker også i filmen.

“En ganske snill mann” har publikumspremiere 19. mars.

Se traileren her

Tags: